Předpověděli jsme budoucnost – Prohibice v Čechách

Předpověděli jsme budoucnost – Prohibice v Čechách

od Andrea Čečrdlová

Nemusíte být šamanem, věštcem ani vědmou, abyste dokázali předpovědět budoucnost. Podívejte se na nás, jsme jen parta podobně smýšlejících lidí, kteří vyvěštili budoucnost jako z křišťálové koule. Je to až k neuvěření, ale za poslední dva roky se nám to podařilo dokonce dvakrát! Poprvé s Prohibicí v Čechách a hrou Tour de Beer a podruhé s Ruskými agenty v ČR a hrou zaměřenou na základní školy s názvem Po stopách tajemného agenta.

Ale abych neskákala z jednoho tématu do druhého, dnes vám chci napsat o Prohibici v Čechách a hře Tour de Beer. Když řeknu prohibice, nepřijde Vám, že zákazů bylo v posledních letech už moc? Stejně jako zákazů v gastronomii v době koronakrize?

Teď už ale k samotné hře Tour de Beer, která se odehrává v roce 2027, kdy Českou republiku sužuje zatím nejpřísnější prohibice, která kdy byla a trvá už dlouhé 4 roky. To nás čeká budoucnost že? Češi by ale nebyli Čechy, aby se díky své vynalézavosti nesnažili obejít zákony. Proto se pojďte vydat s pár odvážlivci na nebezpečnou, ale zato velmi dobrodružnou cestu za zlatavým mokem do přísně utajených minipivovarů, o kterých vědí jen zasvěcení. Dávejte si ale pozor, abyste neskončili ve vězení, ulice Prahy hlídají speciální hlídky Ministerstva průmyslu, přezdívaná Suchá hrdla. Prokažte jak skvělou máte orientaci, logické myšlení, všímavost a pamatováka. Tedy vlastnosti, které jsou všem pivařům vlastní.

Tak uvidíme jestli se naše věštecké dovednosti náplní až do úplného detailu, nebo ne. Každopádně pokud se nás budete držet, určitě vymyslíme způsob, jak si úžasné zlatavé národní bohatství dopřát.

Mohlo by vás zajímat