7x PROTO na otázku, proč hrát venkovní únikovou hru

7x PROTO na otázku, proč hrát venkovní únikovou hru

od admin

Venkovní úniková hra je prostě skvělá, zábavná, úžasná, nápaditá, je prostě tou nejlepší možností, kam za chytrou zábavou zajít. Podobně o únikové hře může hovořit ten, kdo si únikovku zahrál. Ale proč je ta únikovka vnímána jako nejvíc cool a moderní hra poslední doby? Proč tedy hrát venkovní únikovou hru? Máme pro Vás 7 důvodů. 

1. Zahrajete si na čerstvém vzduchu, protáhnete se a bude Vám skvěle

Venkovní prostředí nabízí pro hraní únikové hry nepřeberné množství témat a míst, která lze prozkoumat. Venkovní únikovky lze hrát v centru jakéhokoliv města, ale i v romantických krajinách daleko za městem. Záleží na Vás, zdali si chcete užívat rušný život města, ve všední den či v noci o víkendu, nebo raději zvolíte hru v klidném prostředí venkova. Výhodou venkovní únikové hry, oproti běžné únikové hře je, že u venkovní únikové hry se aktivně hýbete, nachodíte pár kilometrů, rozluštíte mnoho hádanek a šifer, vyřešíte chytlavé úkoly a přitom se skvěle pobavíte se svými přáteli. Navíc můžete spojit zálibu pro moderní technologie, s využitím mobilní aplikace GetOutFun, se kterou si v rozšířené realitě virtuálního prostředí zahrajete zábavné hry pod širým nebem.

2. Zahrát si můžete s partou nejlepších kamarádů

Nevíte co s pátečním večerem, volnou nedělí nebo zkrátka jakýmkoliv volným dnem, který byste rádi něco podnikli? Můžete si jednoduše a hlavně zdarma stáhnout aplikaci Get Out Fun na Google Play nebo App Store, která by Vám mohla pomoci s výběrem té správné zábavy v podobě venkovní únikové hry v centru Prahy a blízkém okolí. V dnešní době, kdy neustále využíváme moderní technologie a různé messengery, stačí jen s pár přáteli vytvořit událost nebo skupinový chat, domluvit téma únikové hry a pak už se jen sejít na vhodném místě. Navíc nepotřebujete ke hře nic jiného, než bandu přátel a mobilní zařízení. To je kouzlo venkovní únikové hry, stačí mít bláznivý nápad, jako že se například vydáte na Tour de beer. Stačí, když vytáhnete mobil z kapsy, spustíte hru v aplikaci Get Out Fun a vydáte se objevovat utajené minipivovary v centru Prahy. Jak tahle “procházka” dopadne, to už je pouze ve Vaší režii.

3. Prostě si jen spustíte hru a hrajete, žádné čekání, žádné rezervace

Tohle se Vám u klasické vnitřní únikové hry nestane. U vnitřní únikovky si musíte předem rezervovat termín a naplánovat si tak zábavu. No nezní to zvláštně? Předem si musíte naplánovat, kdy se budete bavit a kdy si s přáteli užijete skvělý zážitek. Ty nejlepší zážitky naopak vznikají v okamžiku, kdy se rozhodnete něco, hned teď, udělat. Žádné velké plánování, pouze spontánní akce. Tuhle možnost Vám z únikových her nabízí pouze venkovní únikové hry, u kterých nikdy nebudete čekat, až na Vás přijde řada, nebudete muset zařídit rezervaci, ani řešit kapacitu herní místnosti. Ať už budete v týmu po třech, nebo vás bude 5 či 7, vždy si užijete venkovní únikovou hru na maximum. Pouze musíte být připojeni k internetu, abyste měli aktuální nabídku těch nejlepších únikových her od GetOutFun.cz neustále k dispozici.

4. Závod na čas, nebo klidná procházka?

Máte v sobě soutěžního ducha, nebo si spíše chcete venkovní únikové hry z nabídky Get Out Fun vychutnat formou zábavné, ale přesto poklidné procházky? Je pouze na Vás, zda budete chtít soutěžit, pokořit časový limit konkrétní hry a získat titul šampióna únikových her. Dokonce můžete uspořádat soutěž mezi několika týmy a poměřit své síly při řešení tajemných šifer, hádanek a úkolů. 

Pokud si ale chcete jen rozšířit obzory a během klidné procházky se něco zajímavého dozvědět, potrápit mozkové závity a odpočinout si, tak i touto klidnou formou si lze vychutnat prožitek z venkovní únikové hry. 

5. Učení hrou

I takto by se dala definovat podstata venkovní únikové hry Get Out Fun, která je postavena na principu zábavy kombinované se vzděláváním. Nejlépe se totiž učíme, pokud nás dané téma baví a užíváme si ho. Když vzdělávání zkombinujeme s pozitivním zážitkem, nemusíme se nijak zvlášť snažit, abychom konkrétní myšlenku v mozku uchovali. Zkrátka se nám dané téma uloží do hlavy na velmi dlouho a my se nemusíme hodiny učit. Venkovní únikové hry od GetOutFun.cz jsou perfektním vzdělávacím nástrojem pro školy, které uznávají moderní formu výuky a chtějí, aby žáci měli zájem své vzdělání dále rozvíjet. Ať už budete chtít získat vědomosti z historie, přírodních věd, moderních technologií, kultury, či prozkoumat památky v okolí svého bydliště, pak je venkovní úniková hra tou správnou volbou. 

6. Venkovní úniková hra posiluje vztahy

Venkovní úniková hra nabízí perfektní možnost poznat nové kolegy, jejich vlastnosti a schopnosti pro práci v týmu. Zároveň do zaběhlého pracovního prostředí lze vnést svěží vánek a sblížit se s kolegy, se kterými řešíme pouze pracovní záležitosti a na osobní rovině se tolik nesetkáme. Venkovní únikovka je také vhodným prostředkem, jak se mohou poznat studenti v prvním ročníku na vysoké či střední škole, nebo i děti na základce. Díky hře se děti ihned zapojí a mohou se velmi přirozeným způsobem poznat, vytvořit ve hře koalici nebo dokonce odstartovat silné přátelství pro další etapy života. 

7. Téma hry, obtížnost, jazyk. Výběr je pouze na Vás.

Svou hru si můžete nastavit podle aktuální situace. Máte chuť zahrát si venkovní únikovou hru, ale přesně nevíte, jaká hra by splnila Vaše očekávání? Podívejte se na www.GetOutFun.cz a vyberte si téma hry z nabídky her různých témat. U každé hry máte podrobný popis tématu i příběhu. Zvolit můžete obtížnost a dokonce i jazykovou mutaci. Můžete si zahrát v češtině, ale také lze procvičit Vaši angličtinu. Anglická mutace je perfektní v případě, pokud za Vámi ze zahraničí přijede na návštěvu pár přátel a Vy jim chcete v krátkém okamžiku ukázat to nejlepší z Prahy. S únikovou hrou si užijete zábavu a zároveň zahraniční turisté poznají kouzelná zákoutí a historické památky stověžaté Prahy.

Mohlo by vás zajímat