Jak si užít více, než jen obyčejnou procházku Prahou

Jak si užít více, než jen obyčejnou procházku Prahou

od admin

Máte-li chuť zažít při své procházce nějaké zpestření, pak máme pro Vás zajímavý tip. 

Venku je krásně, sluníčko začíná hřát, s každým nádechem cítíte lehký čerstvý vzduch, tak proč si tyto krásné dny neužít na maximum?

Máte-li v sobě navíc soutěžního ducha, můžete si s přáteli užít při své procházce trochu té soutěžní atmosféry. Pokud si spíše chcete vychutnat klidné procházky zpestřené o netradiční zábavu i ponaučení, tak i tato možnost se Vám nabízí. 

Jaká aktivita by Vaší procházce mohla dodat šmrnc? Řeč je o venkovní únikové hře z nabídky Get Out Fun, která Vám nejen rozšíří obzory, a současně se během Vaší procházky něco zajímavého dozvíte, ale také potrápíte mozkové závity a odpočinete si lehkou aktivitou.

Jak si tedy vychutnat odpoledne na čerstvém vzduchu formou zábavné, ale přesto poklidné procházky? Je pouze na Vás, zda budete chtít soutěžit, pokořit časový limit konkrétní venkovní únikové hry a zároveň uspořádat soutěž mezi několika týmy přátel a poměřit své síly při řešení tajemných šifer, hádanek a úkolů. Nebo zda budete chtít jen otestovat své vědomosti a v rámci pohodového odpoledne si v klidu projít konkrétní únikovou hrou v centru Prahy.

Máte-li chuť užít si zajímavý den s přáteli, pak si do svého mobilního zařízení stáhněte aplikaci Get Out Fun, která je zdarma a pro mobilní zařízení s operačním systémem Android z Google Play i s operačním systémem iOS z App Store. Následně si vyberte konkrétní venkovní únikovou hru a přejeme Vám krásou zábavu.

Mohlo by vás zajímat