Originální výročí: V tomto článku najdete tipy, na jejichž realizaci budete oba dlouho vzpomínat!

Originální výročí: V tomto článku najdete tipy, na jejichž realizaci budete oba dlouho vzpomínat!

od Kamila Spoustová

Blíží se den vašeho prvního setkání či svatby? Jsou to právě zážitky, ke kterým se tak rádi vracíme. Vaše výročí si nějaké ty momenty překvapení a dobrodružství rozhodně zaslouží. Tento článek prezentuje několik osvědčených a hravých tipů, které můžete využít jako samostatnou inspiraci, nebo je spojit do jednoho velkého plánu. 

Návrat do dětských let: Stavte se na pouť. Vystřelit růži, svézt se na atrakcích a užít si trochu adrenalinu, který zakončíte pořádně promaštěným langošem či sladkou tečkou v podobě cukrové vaty. Dáte si říct? Vyrazit můžete třeba na nejznámější českou pouť přímo do Prahy, která se koná až do 18. dubna 2022 na Výstavišti Praha. 

Procvičit mozkové závity: Procházky v době jarního odpoledne máme všichni v oblibě. Začíná se oteplovat, vy však teď dostanete tip spíše na zahřátí. Minimálně vaše hlava se v jistých chvílích může zapotit. Otestujte schopnosti partnerské kooperace, své znalosti a chytré nápady. Na programu je totiž venkovní úniková hra. Bude to procházka Prahou s dávkou nejen historických zajímavostí, nebo třeba brněnská degustace pro pivní či vinné gurmány?  

Láska prochází žaludkem: Společné kurzy vaření! Už jste je vyzkoušeli? Jídlo miluje snad každý z nás. Ať už sladké nebo slané, české či zahraniční. Na internetu najdete mnoho kurzů, které trvají třeba jen několik hodin. Vyberte vaši oblíbenou kuchyni a vařte spolu. Obohatíte svůj talent a ještě se gurmánsky najíte.

Na vodě: Vycestujte do přírody nebo se vydejte podél řeky ve vašem městě a zjistěte si, kde se dají půjčit skromné loďky pro dva. Zabalte s sebou dobré občerstvení, třeba i láhev vína. Láska se bude plavit všude kolem vás. 

Domácí kino se vším všudy: Počasí se čím dál více vylepšuje, a tak, jste-li fanoušci filmů, můžete naplánovat venkovní promítání. Nachystejte deky jako na pikniku, košík plný „zobání” a vaše oblíbené bublinky. Pro ještě lepší atmosféru můžete zapálit oheň nebo lucernu. Před filmem navíc jako překvapení připravte promítání několika vašich nejoblíbenějších vzpomínek ze společně strávených let. Je venku sychravo nebo příliš zima? Nevadí. Tenhle plán se dá přesunout i do pohodlí vašeho domova. 

Večer s drinkem i tancem: Proč nezůstat u toho, co máte nejradši. Zajít si na skleničku někam, kde se o pohoštění postarají za vás. I do takového plánu se však dá zařadit originalita. Večer plný zábavy vám zajistí únikovka pro alkoholové gurmány. Zahrajte si Tour de Beer nebo Tour de Wine, díky kterým v některém z větších měst objevíte třeba nový oblíbený podnik. Nezapomeňte ji začít hrát včas, ať se s pohodou propijete až do finále. Pak vyrazte do oblíbeného baru, kde společný večer zakončíte. 

Mohlo by vás zajímat