Školní akce formou únikové hry

Školní akce formou únikové hry

od admin

Plánujete-li školní výlet nebo exkurzi a chtěli byste své žáky příjemně překvapit netradičním přístupem k výuce, máme pro Vás zajímavý tip, díky kterému možná získáte nominaci na ocenění nejoblíbenějšího učitele roku. 

Pakliže uvažujete jako moderní osoba, jdete s dobou, máte svěží a cool pohled na vzdělávání a nebaví Vás zkostnatělé výukové procesy našeho školství, pak by se Vám mohl líbit způsob, jak dodat výuce šťávu a vdechnout život usínajícím a znuděným žákům. 

Až budete plánovat školní akci, zkuste využít propojení školního programu s venkovní únikovou hrou Get Out Fun. Nejen že si žáci užijí neskutečnou zábavu, ale především se vzdělají a nebudou se u toho vůbec nudit. Jistě víte, že škola hrou je tou nejjednodušší a nejefektivnější cestou, jak se rychle naučit dané téma. Zkrátka, pokud bude Vaše žáky výukový program bavit a užijí si ho, určitě budete v případném testu rozdávat jen samé jedničky. Spokojenost bude na obou stranách. Vy předáte žákům skrze mobilní aplikaci a venkovní únikovou hru od GetOutFun požadovanou výuku, žáci se dozvědí co mají, v testu získají skvělé hodnocení a Vy budete v jejich očích oblíbenou osobou. 

Nyní už stačí jen vybrat vhodný výukový program v podobě venkovní únikové hry GetOutFun.com

Únikovou hru můžete žákům naplánovat například v prostorách Zoo Praha, nebo v Národním technickém muzeu.

Jak taková hra vypadá?

1. Pražská zoo aneb novodobá Noemova archa

Užijte si procházku v pražské zoo trošku jinak. Na námět biblické pověsti o Noemově arše. Pomozte Noemovi nalodit všechna zvířátka na archu, aby nevymřela stejně jako dinosauři nebo jednorožci! Najděte všechny indicie, vyluštěte hádanky a dojděte zdárně až do cíle!

Noe odvedl kdysi velmi záslužnou práci, ale „nevychytal“ úplně všechno. A z toho důvodu máme například jednorožce už jen v pohádkách. Tentokrát bude záchrana zvířectva na vás, povede se Vám lépe?

Nebojte, žádná další katastrofální potopa světa se (snad) nestane, tak není důvod k panice, naopak. Díky hře, která unikátním způsobem propojuje svět kolem nás s virtuální realitou, zažijete příjemné chvíle. Obtížnost hry je střední, proto si ji skvěle užije skupina přátel, i rodiny s dětmi (vhodné od 4 let). Hra Vám zabere přibližně 2–3 hodiny (dle vašich schopností) a může ji hrát až 6 osob.

Tuto venkovní únikovou hru na motivy známé biblické pověsti si můžete zahrát kdykoli v otevíracích hodinách pražské Zoo. Do Vašeho chytrého telefonu si jednoduše stáhněte aplikaci Get Out Fun z Google Play nebo App Store, zakupte si vstupenky (nejsou zahrnuty v ceně voucheru) a zábava může začít. 

Díky této hře zažijete procházku pražskou Zoo trochu jinak. Během hry se budete snažit najít všechny indicie, vyluštit nejednu hádanku a dojít zdárně až ke konci. Odměnou vám bude nejen vítězství, ale také čas, který aktivně strávíte na čerstvém vzduchu.

2. Druhou doporučenou hrou je Národní technické muzeum

Češi vždy byli a budou jedním z vynalézavých, technicky zaměřených národů. Proto si vás vybral významný americký miliardář. Ukažte své schopnosti a naplánujte mu cestu okolo světa se startem i cílem v Hamburku. Tato hra prověří, jak moc jste všímaví a jak vám to pálí. Hra je ideální i pro rodiny s dětmi.

Dnešní menu: zavařené mozkové závity s dobrodružnou omáčkou.

Všichni závodníci jsou připraveni na startovní čáře! Zvládnete všechny nástrahy a připojíte se ke jménům jako Ressl, Křižík či bratranci Veverkové? Navraťte českému národu slávu, kterou si zaslouží!

Projděte si nejnavštěvovanější muzeum v České republice zábavnou formou bojovky: „Píše se rok 1947 a ve Spojených státech před pár týdny zemřel jeden z nejbohatších lidí na světě – Henry Ford. Jeho vliv na podnikání, management nebo marketing, ale i kulturu a společnost obecně byl tak významný, že se dvacet nejbohatších a nejvlivnějších lidí na světě rozhodlo na jeho počest uskutečnit milionový závod kolem světa.

Nejenže poznáte nejza­jímavější exponáty Národního technického muzea, zapojíte mozkové závity a ještě se skvěle pobavíte.

Zkuste již nyní aplikovat do své výuky vzdělávací programy skrze venkovní únikové hry od Get Out Fun a oživte nudný výklad ze školních lavic. Buďte cool učitelem a dopřejte svým žákům zábavnější formu výuky.

Mohlo by vás zajímat