Tour de Beer a Tour de Wine v Pardubicích díky úspěšnému projektu na HitHit

Tour de Beer a Tour de Wine v Pardubicích díky úspěšnému projektu na HitHit

od admin

Tým Get Out Fun vytvořil projekt na webu www.HitHit.com, který se specializuje na propojení kreativních lidí s nápadem s lidmi, kteří by rádi projekt podpořili a viděli ho zrealizovaný. 

Proč chceme pomáhat zrovna v Pardubicích? 

Protože Pardubice máme rádi a líbí se nám samotné město i jeho okolí. Někteří člénové týmu Get Out Fun zde žijí a navíc zde vystudovali místní univerzitu. 

Do projektu jsme zařadili velmi oblíbené venkovní únikové hry Tour de Beer a Tour de Wine, které si můžete zahrát v Praze a sklízí velké ovace. Velkou hnací silou byla myšlenka, že naše hry mohou pomoci podnikům nastartovat a udržet společenský život po nekonečných koronavirových opatřeních. Projděte si krásné hospůdky a vinárny se super obsluhou, kde musíte vyřešit zapeklité úkoly a šifry a zároveň pomozte obnovit gastroscénu po zničujícím koronaviru. Navíc uděláte radost zdravotnickému personálu z Pardubické nemocnice. 

Určitě se již nemůžete dočkat až po skličujícím „domácím vězení“ budete moci zajít s přáteli na skleničku vína či nad půllitr dobrého piva. Probrat co se za poslední dobu změnilo a odehrálo v životě z očí do očí, ne jen z obrazovek svého mobilu na Facebooku. Chceme našimi venkovními únikovkami restauracím, barům, vinárnám a pivovarům, které cestou navštívíme pomoci i tím, že při řešení jednotlivých úkolů necháme v podnicích nějakou tu útratu.

Zároveň jsme si plně vědomi, že trpí nejen gastronomie, ale i další obory. V tomto našem projektu jsme se rozhodli udělat radost i zdravotnickému personálu Pardubické nemocnice. V projektu jste si mohli zvolit o jaký druh podpory máte zájem a od toho se také odvíjela darovaná částka. Mohli jste finančně přispět, nebo ještě navíc čerpat i nějakou výhodu. Například ve formě slevy na všechny hry z dílny Get Out Fun, nebo hra zdarma pro vás a pro lékařský personál, či hra zdarma a příspěvek na konzumaci. 

Teď se určitě ptáte jak náš projekt tedy dopadl a rádi byste znali nějaká čísla. 

Měli jsme až neuvěřitelný úspěch, plán jsme splnili na 101%, vybrali 71 000 Kč, podpořilo nás neuvěřitelných 49 lidí, kterým za vše z celého srdce děkujeme! Bez vás by to nešlo.

Děkujeme, že jste pomohli i vy dostat Tour de Beer a Tour de Wine do Pardubic. Děkujeme že jste nám pomohli pomáhat.

Mohlo by vás zajímat