Typy únikových her – rozdíl mezi vnitřní a venkovní únikovkou

Typy únikových her – rozdíl mezi vnitřní a venkovní únikovkou

od admin

Chtěli byste si zahrát únikovou hru, ale nevíte, jakou variantu hry přesně zvolit, respektive, která je pro Vás nejvhodnější? Vnitřní únikovou hru nebo venkovní únikovou hru? Určitě je vhodné vyzkoušet obě varianty, jelikož každá úniková hra má své kouzlo a svůj smysl. Každopádně volba konkrétní hry a jejího prostředí je založena na individuálních představách o očekávaném prožitku, a na tom, co od únikovky požadujete.

Vnitřní úniková hra je vhodná pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet únik z uzavřeného prostoru a jsou příznivci „hledání jehly v kupce sena“. Vnitřní únikové hry jsou plné hádanek, indicií skrytých všude po místnosti, audiovisuálních efektů, schovávaček, skrytých nápověd apod. Zkrátka vnitřní úniková hra Vám zprostředkuje tematický zážitek a vtáhne Vás do děje.

Venkovní úniková hra je skvělou volbou pro ty, kteří nechtějí být zavření v místnosti, ale naopak si chtějí užít spoustu zábavy na čerstvém vzduchu se svými přáteli. Venkovní únikovka je vhodnou volbou, pokud se chcete projít například stověžatou Prahou, poznat kouzelná zákoutí a vyřešit nespočet hádanek, tajemných šifer a zábavných her. Venkovní únikovou hru je možné hrát celoročně. Při využití mobilní aplikace Get Out Fun si dokonce můžete zahrát několik různých her, během jednoho dne. Dopoledne se můžete vydat po stopách korunovačních klenotů a při zdárném dokončení hry si lze vychutnat skvělý oběd v centru Prahy. V odpoledních hodinách si můžete zahrát další hru. Například se vydat na Tour de beer a vypátráte přísně utajené minipivovary.

Pražské únikové hry jsou bohaté na zážitky a zároveň se u nich také něco přiučíte. Jedny z nejvíce hraných únikových her si můžete vyzkoušet na GetOutFun.com, po stažení mobilní aplikace s výběrem nejlepších únikových her v rozšířené realitě.

Mobilní aplikaci si můžete zdarma stáhnout do mobilu s Androidem i operačním systémem iOS

Mohlo by vás zajímat