Venkovní úniková hra s vínem nebo pivem na Pardubicku

Venkovní úniková hra s vínem nebo pivem na Pardubicku

od admin

V této nelehké době sužované koronavirem se tým Get Out Fun rozhodl pomoci českým hospodám a restauracím rozjet gastronomii na Pardubicku a to zajímavým způsobem, který se osvědčil už v Praze. Ano, řeč je o unikátních venkovních únikových hrách s názvy Tour de Beer a Tour de Wine. 

Hlavním hnacím pohonem je obnova gastroscény po koronaviru v Pardubicích. Podniky kvůli přísným nařízením musí zůstat zavřené a tím přichází o značný zisk. Pro některé je to bohužel fatální a už nikdy veřejnosti své dveře neotevřou. Naopak podniky, které se ještě drží nad vodou, se snaží vymyslet jak přilákat zákazníky a ještě jim zážitek zpříjemnit. Get Out Fun přišli s nápadem jak vše pozitivní spojit dohromady. Vznikne nová zábava v Pardubickém kraji, která pomůže restauracím a barům v této zapeklité situaci. Hry jsou nyní v procesu tvorby a jakmile se uvolní vládní opatření, otevřou se hospody, bary a vinárny, budou hry spuštěny pro veřejnost.

A jak že to funguje? 

Venkovní únikové hry od Get Out Fun jsou vytvořeny v mobilní aplikaci, která vás provádí příběhy jednotlivých her. Na své cestě navštívíte známá i méně známá místa, kde musíte plnit úkoly, šifry i zapeklité hádanky. Na trasu se může vydat tým o 1-6 hráčích, počet hráčů je jen na vás.

Hra Tour de Beer v Pardubicích

Příběh vás zavede do roku 2027, do doby nejpřísnější prohibice, která kdy v České republice byla. Ale jak všichni jistě víme, Češi milují zlatavý mok a jen tak se ho nevzdají. Proto vymýšlejí jak obejít zákony a vydávají se tak na nebezpečnou cestu plnou dobrodružství po pardubických pivnicích. Celkově navštívíte 6 podniků. Podaří se i vám a vašemu týmu dojít zdárně do cíle?

Hra Tour de Wine v Pardubicích

Mužům patří pivo a ženám zase víno, to už je známý fakt. A když už sedíte s kamarádkami nad skleničkou výborného vína, co si večer zpříjemnit dobrodružnou cestou plnou hádanek a zapeklitých úkolů? Ale tato dámská jízda nebude jen o návštěvě vináren, bude hlavně o hledání ztracené kamarádky, která se bez omluvy neukázala a nemůžete se s ní nijak spojit. Vaše pátrání vás zavede do 5-ti vináren. Dokážete najít svou kamarádku živou a zdravou? 

Mohlo by vás zajímat